Palin, a celeb

Lorgem Címkék: celeb terrorizmus sarah palin2010.06.04. 18:18

Mai világunkban celebnek lenni igen kényelmes dolog. Nem kell hozzá különösebb szellemi vagy fizikai teljesítményt nyújtani, sőt ezek sokszor a "celebséget" kizáró tényezők. Ellenben az embert ünneplik, méltatják, de ami a legrosszabb, példaként tekintenek rá. Politikusnak lenni talán jobban fizető de kicsit keményebb munka, főleg ha az ember nem elég óvatos a zsírosfazék közelében, lásd mondjuk Hagyó Miklós esetét. Bár őt elnézve, semmilyen fazék közelében nem szokott óvatos lenni, ezen hiányosságának pótlására viszont lesz módja bőven, mivel a börtönök nem a nagy lakomákról híresültek el, talán nem véletlenül. De visszakanyarodva a celebek igen szapora és primitív törzséhez, létezik egy olyan fajtájuk amely valahogy kereszteződött a politikusokkal, egy kétségtelenül szórakoztató jelenséget hozva létre. Ma egyik jeles képviselőjükről, Sarah Palinről lesz szó.

Legújabb nyilatkozata szerint a minap a gázai-övezet közelében feltartóztatott hajókonvoj pusztán provokáció volt, az azon lévő embereknek meg sem fordult a fejében hogy humanitárius segélyt nyújtsanak a világ egyik legnagyobb nyomornegyedében. Sarah láthatóan nem a tudás fájáról szokott csemegézni, mert nem átallotta kijelenteni hogy az amerikai sajtó megbocsáthatatlan módon Izrael-ellenes hangot ütött meg az esettel kapcsolatban. Pedig tudvalevőleg az amerikai sajtónak nem szokása ilyet csinálni, ezt ő is tudhatná ha olvasna újságot. Persze egy celebnek - még ha politikus is - nem kell ilyen apróságokkal foglalkoznia. Mint egy erkölcsi világítótorony, egyszerűen kinyilatkoztatta hogy: "az izraeli kommandót megtámadó emberek gonosz bűnözők, nem békeaktivisták voltak". Ezzel mélyen egyet is érthet minden jó érzésű ember, hiszen olyan keményvonalas terroristák utaztak a hajókon mint Annette Groth német expolitikus, Iara Lee brazil filmrendező, valamint Henning Mankell svéd író. Ráadásul fegyvert is szállítottak. Igaz, eddig senki nem talált ilyet a hajókon, de ez nem is csoda hiszen ilyen hétpróbás terroristák könnyedén tudják élelmiszernek álcázni a fegyvereket.

A bejegyzés trackback címe:

https://beszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr972053228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása