Egy antifasiszta naplója

Lorgem Címkék: demokrata szdsz orbán viktor napló lendvai ildikó sólyom lászló szólásszabadság vona gábor ávh antifasiszta gyűlöletbeszéd pető iván szanyi tibor mesterházy attila holokauszt tagadás2010.02.22. 00:39

Tudom hogy többen is foglalkoznak a hülyeség természetével, de ez az első blog ami mindezt a köz érdekében teszi. Elsőre rögtön töményen kapjuk eme jelenséget.

Kezembe került egy jeles "demokrata" naplótöredéke, le is közlöm rögvest:

2010. február 12.

Holnap végre történik valami! Már szinte mindenfelé hallani a nácifasiszta csizmák csattogását az utcaköveken, és a politikusok ilyen jelentéktelen dolgokkal foglalkoznak, mint válság, meg választások. A vakok! Hát nem látják hogy a több évtizedes demokratikus, és antifasiszta hagyományaink kerülnek veszélybe azzal, hogy nem veszik észre a legsürgetőbb problémát? De holnap megint megmutatjuk magunkat! Félhet a fasiszta csőcselék! Remélem lesznek ellentüntetők, mert akkor bevethetem a munkásőr koromból megmaradt önvédelmi eszközeimet. Azok a régi szép idők!

2010. február 13.

Már az antifasiszták sem a régiek. Nem voltunk annyian mint vártam, de azért Lendvai Ildikó, és az a Mesterházy ott voltak. A felszólalók némelyike igencsak elvetette a sulykot. Igazán cenzúrázhatta volna Ildikó a szövegeiket, mint a régi szép időkben. Azért az a horogkeresztet szétzúzó ököl jól nézett ki. Bár sose értettem mi a különbség náci és fasiszta között, de majd megkérdezem az Ildikót.

2010. február 14.

Jól van, tele a sajtó a felvonulásunkkal. Éjszaka teleizzadtam a lepedőmet, azt álmodtam hogy Orbán és Vona együtt menetel a fasiszták élén, és üldöznek minket, de az antifasiszta tüntetés sajtóvisszhangja kicsit megnyugtatott. Ez most a legfontosabb, hogy az emberek lássák, nem szabad félni. Kár hogy ennyire lejáratta magát az SZDSZ, pedig a Pető apja még együtt szolgált az enyémmel az ÁVH-ban. Kicsit hiányoztak erről a megmozdulásról.

2010 február 15.

Egyre lejjebb süllyed ez az ország. Nem csak hogy engedélyezte a bíróság a nácik felvonulását, de a képviselők megint szarakodnak ezzel a holokauszt-tagadást tiltó törvénnyel. Idióták! Még hogy szólásszabadság! Mi lehet fontosabb a fasiszták visszaszorításánál? Jaj, Ildikó! Ha már itt tartunk, ez a Sólyom is egyértelműen fasiszta, mert múltkor elintézte a gyűlöletbeszéd-törvényt. De azért még van kiben bíznunk. Ez a Szanyi Tibi egy tökös gyerek! Végre valaki ki meri mondani az igazat ebben az országban. Ki meri mondani hogy mi a legnagyobb probléma. Valódi demokrata, és antifasiszta. Végre valaki aki nem pártpolitikai érdekek miatt nyitja ki a száját, hanem azért hogy megvédje az elveit!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr431779838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sz4bolcs 2010.02.22. 01:29:38

Vigyázz, mert ha így folytatod, akkor hamar rád fogják verni, hogy vasutas vagy...

Amúgy: Hajrá Vasút!

bence84 2010.02.22. 10:15:57

Jót mosolyogtam! A link az elején nem működik (nekem), csekkold légy szíves. A blog jó lesz, de nem kiemelkedő ez a post. Lehetne kicsit öblösebb :D modoros.blog.hu/2009/05/12/az_oblos
Manapság mindenki nácifasisztahorthycsőcselék, aki nem az mszp-szdsz-mdf szekerét tolja. Összesen kívánok nekik 10%-ot áprilisban :)
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása