Így már tényleg más, Szabó elvtárs!

Lorgem Címkék: szabó zoltán2010.05.25. 23:49

Igen kellemetlen tud lenni ha az ember politikusként mindent megtehet, de aztán az istenadta nép kiszavazza a nagy 4 éves "lottóprogramból". Szabó Zoltán volt szocialita képviselő is így járt, mikor beidézték az egyik - a sok közül - botrány kapcsán. Lendvai Ildikó is kiállt a hősünk mellett, ami valószínűleg hasonló jókívánságként jelenhet meg a nép ajkán mint "A Kóka gyűjtsön neked ajánlószelvényt!", vagy "A Bokros csomagolja a karácsonyi ajándékaidat!". Ráadásul még a sajtó is érdeklődött iránta. De Zolikánk nem rettent meg a körülmények eme szerencsétlen összejátszásától, és egy angolna ügyességével manőverezve a szavak zavaros posványában, az alábbi mondatot bocsátotta ki magából a hangképzésre specializálódott szervei segítségével: "Én nem a különösen nagy kárt okozó csalás, hanem más bűncselekmények ügyében vagyok meggyanusítva". És erkölcsi fensőbbségének ilyetén való brilliáns bizonyítását követően becsmérlően végigmérte a riportert...

Ezt az utolsó mondatot már csak én tettem hozzá, de el tudom képzelni amint megjutalmazza önmagát egy képzeletbeni vállon veregetéssel, amiért ilyen ügyesen kivágta magát a helyzetből.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://beszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr482031800

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szabó Zoltán hivatalosan is gyanúsított 2010.05.27. 15:10:02

Bűnsegédként elkövetett, jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel és felbujtóként elkövetett hivatali visszaéléssel gyanúsította meg a Központi Nyomozó Főügyészség Szabó Zoltánt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása