Az emberi fúrógép

Lorgem 2010.03.01. 22:08

Vannak olyan emberek kiknek barkácsszenvedélye oly heves hogy már szinte magukat is fúrógépnek képzelik. Ennek kitűnő példája Magda Sándor szocialista képviselő.

Csakhogy most egy 2 cm vastag farostlemez helyett valami sokkal nagyobbat sikerült megfúrnia. Ugyanis készült az ún. klímatörvény, mely nem egyszerűen korlátozná Magyarország szén-dioxid kibocsátását, hanem igen komoly ösztönzőket vezetne be az energiával való takarékoskodás elősegítésére. Ebben a rendszerben hosszú távon mindenki jól járna egy kvótarendszer segítségével, aki hajlandó csökkenteni a fogyasztását. De emberünk aggódott hogy a törvény korai életbe lépésével szegény Mátrai Erőmű zrt., és az ottani képviselők nem ismerhetik meg azt időben. Magda Sándor bizonyosan nagyon alapos ember, talán kicsit túlságosan is, mivel az egyeztetések már jó ideje folytak. Mint hazájáért aggódó, felelős képviselő, azért csak benyújtott egy módosító indítványt az utolsó pillanatban, hogy időt hagyjon a szélesebb körű vitára. Hogy, hogy nem, éppen most lesznek a választások, és sajnos ez a parlament már nem tud érdemben foglalkozni a törvénnyel. Ilyen véletlenek bármikor megeshetnek. De igazán nem ítélhetjük el őt lelkesedéséért, és lelkiismeretességéért hiszen ő csak jót akart. Mint a sport-szeletes srác a reklámban.

A bejegyzés trackback címe:

https://beszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr311801367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása