A hülyeség kritikus tömege

Lorgem Címkék: mdf herényi károly mónika show bokros lajos2010.02.28. 23:22

Az MDF egy nagy talány a magyar politika világában. Azt ugyebár tudjuk hogy mindegyik párt szeretne túlélni, bár az okokat most ne firtassuk, ahogy a dolog állampolgárok szempontjából nézett hasznosságát se, de az említettek ezt egészen különlegesen képzelik kivitelezni. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy szinte kibérelték maguknak eme blog hasábjait, pedig a hülyeséget illetően mindig nagy a konkurencia.

Mai alanyunk Herényi Károly, aki azt igyekezett megmagyarázni hogy miért szavazta meg a holokauszt-tagadást tiltó törvényt, ugyanakkor miért nem értett egyet azzal az elképzeléssel hogy ugyanígy büntessék a kommunizmus bűneinek tagadását. Bár ne tette volna. Bokros Lajos anno a reformok kritikus tömegéről írt (itt, és itt), de a jelek szerint ezt az MDF jó képességű agytrösztjei félreértették, és a hülyeség kritikus tömegét értették alatta. Kicsit tartok tőle hogy sikerül is nekik elérni, és ez beindít egy láncreakciót, minek során mintegy szellemi atombombaként felrobban az összegyűlt hülyeség, és gyilkos sugárzásával elpusztítja a magyar emberek agyának azon részeit, amit még nem pusztított el az alkohol, a Mónikasó, vagy a parlamenti közvetítések. Ezt a kritikus tömeget pedig szorgalmasan igyekeznek is összehozni, sőt, említett hősünk egymaga túlteljesíti az éves normát, amikor pl. ilyeneket állít: "A véleménynyivánítás nem adhat teret az ártó szándéknak és a hülyeségnek." Bizonyára nagyon kellemetlenül érezné magát ha lenne annyi esze hogy rájöjjön, mennyire ellentmondanak szavai az általa korábban mondottaknak. Bár az is meglehet hogy ha már a parlamentben nem jut neki hely, legalább a mennyországban próbál megkapaszkodni. Mert mint tudjuk: Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa. Ezúton is kívánok sok boldogságot Herényi Károlynak!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr91798605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása