A politika Dugovics Tituszai

Lorgem Címkék: mdf jelöltek bungee jumping dugovics díj2010.02.24. 06:00

Azt ugyebár mindenki tudja, hogy a neten és a történelemkönyvekben föllelhető hazugságok ellenére Dugovics Titusz valójában a bungee-jumping úttörője volt, ezzel pedig halhatatlan dicsőséget szerzett kis (akkor még nem is annyira) hazájának, Magyarországnak, és ez büszkeséggel tölt el minden hazánkfiát(lányát), amiért máig tiszteljük őt. Azóta sokat feljődött ez a sport, többek között arra is rájöttek, hogy nem feltétlenül baj, ha az embert a lábánál fogva odarögzítik ugrásának helyéhez, mert így jobb esetben meg is tudja ismételni a mutatványt. De vannak oly vakmerők, akik ezt a tevékenységet ősi formájában művelik, dacolva a veszélyekkel, és így rászolgálnak az egyszerű nép (mi mindannyian) őszinte csodálatára:

 

Nem lehet véletlen eme szép, régi magyar sport művelőinek tömeges föltűnése, ezért utánajártam, hogy kik indították ezt, a szinte mozgalommá fejlődő kezdeményezést. Végül az MDF nevű hagyományörző egyesület bizonyult az ősi értékek ezen erős bástyájának. Hivatásukat oly sikeresen végzik, hogy máris sikerült kinevelniük egy sor tehetséget, amint azt a fenti felvétel is mutatja. Úgy gondolom hogy mindnyájan példaként állhatnának a magyarság előtt, most azonban nehéz döntésre kérem a kedves olvasókat, mégpedig arra, hogy szavazzák meg ki közülük a leginkább méltó Dugovics Titusz munkásságának folytatására. A mezőny elképesztően erős, ezért kénytelen voltam kiválogatni a legkiválóbbakat, így a jelöltek az alábbiak:

- Rabi Mihály - potencianövelő-szer reklámember - 00:00-nél tűnik fel

- dr. Farkas Tibor - parókaárus - 02:00

- Muszka Kálmánné - nyugdíjas hobbitáncos - 02:30

- Ismeretlen tehetség - magyar dddemokrata - 03:44

- Jenei István - középoldali gondolkodó - 04:04

- Rakitovszky Tamás - nyitottszemügyi előadó - 06:55

- Kuli Alex - magyar-amerikai álompolgár - 08:16

- Balogh Károlyné - egyetemi retorikatanár - 10:08 

fejlemény:

Még ki se tettem a mai beszólást, máris rátettek egy lapáttal. A kép önmagáért beszél:

A bejegyzés trackback címe:

https://beszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr631780823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorgem 2010.02.25. 00:40:31

@vagypedig: Azért nem, mert az csak egy kép a videóról. Az előzőleg belinkelt videót levetették a youtube-ról szerzői jogokra hivatkozva.
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása