Segélyterroristák

Lorgem 2010.05.31. 23:55

A mai napon az izraeli haditengerészet feltartóztatott egy hat hajóból álló flotillát a Gázai övezethez közeli nemzetközi vizeken, és kicsit megfegyelmezte az ott lévő terroristákat, akik egyébként Gázába tartottak terrorizálni. Az eset egyértelműsége ellenére a sajtó nem látja be hogy kinek van igaza és a hajókon bújkáló terroristák mellett áll ki. Pedig két szóvivő is mondta hogy szörnyen veszélyes emberek voltak a hajókon. Egy katonai szóvivő azt mondta hogy: "A hajókon lévő emberek nagyon-nagyon erőszakosak voltak a katonákkal szemben"; Mark Regev kormányszóvivő pedig ezt: "Sajnos ez a társaság kész volt meghalni. Éleslőszerrel lőttek ránk. Ők kezdték az erőszakot, ezt 100 százalékosan világos". Ezek után nem is lehet kétség hogy mi volt a helyzet. Ugyan miért hazudnának ezek a szóvivők? De akinek még ezután is kétségei lennének, először is vizsgáltassa meg magát hogy nem szenved -e akut antiszemitizmusban, másodszor pedig nézze meg ezt a videót, melyet az Ali Kiscsíra televízió készített.

Az égvilágon senkit nem tévesztenek meg a felhalmozott élelmiszerek, ez csak egy gyenge álca mellyel megpróbálják elfedni terrorista mivoltukat. És ez a gyenge álca is lehull amikor 0:40-nél a háttérben megjelenik egy csíkos pólós terrorista. Enervált csoszogása ne tévesszen meg senkit, mert amint arcszőrzetéből észrevehető, egy Hitler-imitátort láthatunk, ki mozgásával is a rettegett diktátort utánozza annak utolsó éveiben. Rögtön utána a kép előterében láthatunk két mindenre elszánt fickót, akik közül az egyik éppen az anthrax szakszerű adagolását szemlélteti társának. Az is eléggé átlátszó hogy a fedélzeten alszik sok ember. Ők nyilván azért tartózkodnak ott, hogy ha jönnek az izraeliek, azonnal meg tudják támadni botokkal és terrorista arzenáljuk egyéb fegyvereivel a behatolókat. Egyszeri nézésre talán nem tűnnek fel ezek a dolgok, de a szakértő szem azonnal kiszúrja őket. Higgyünk az izraeli haditengerészet bölcsességének, ők biztos nem tévednek.

A bejegyzés trackback címe:

https://beszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr562046603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása