Egy antifasiszta naplója 2.

Lorgem Címkék: hírtv fidesz népszava európai unió napló jobbik fasiszta szovjetunió antifasiszta gyűlöletbeszéd répássy róbert leonyid brezsnyev mesterházy attila holokauszt tagadás2010.02.25. 06:00

Mindenki kedvenc elmeroggyant antifasisztája még mindig naplót ír, és még mindig nem vigyáz rá eléggé, úgyhogy leközlünk egy újabb részletet:

2010 február 22.

Ma ülésezik utoljára a parlament. Lehangoló az elmúlt 4 év termése. Se holokauszttagadást, se gyűlöletbeszédet tiltó törvény. Mi lesz így velünk? Jön a fasiszta Fidesz a Jobbikkal, és jól felkötnek, mint apám pár harcostársát '56-ban. De nem kapnak el egykönnyen! Illegalitásba vonulok, és várok amíg ezek a Házmesteri Mesterházi Mesterházyék kitalálnak valamit. Lehet hogy már az oroszok behívása sem segítene. Azt hallom lepaktáltak a Jobbikkal. Nemhiába, Brezsnyev volt az utolsó valamirevaló vezetőjük. Megyek, aztán nézem az atv-t hogy kicsit lenyugodjak. Már csak ebből lehet hitelesen tájékozódni!

2010 február 23.

Tegnap megint rémálmom volt! Megint masírozott a Fidesz a Jobbikkal. Ez egyre rosszabb lesz! De mit olvasok a Népszavában? Végre megszavazták a törvényt. Végre büntetik a holokauszttagadó fasisztákat! Mégiscsak van isten igazság! Bár az a tetű Répa Robi bele akart köpni a levesünkbe, de nem sikerült neki! Még hogy a kommunizmus áldozatai! Reakciós fasiszta volt mind, nem kár értük! De látom hogy az EU sem olyan mihaszna dolog mint amilyennek látszik. Ott is büntetni fogják a sok fasisztát! Már csak kéne oda egy erőskezű vezető, mint a Brezsnyev elvtárs, az gatyába rázná őket! Olyan lenne mint a Szovjetunió a régi szép időkben! Jó lett a kedvem, fel is jelentem ezt a fideszes tetű szomszédot, mert megint bömbölteti a hírtévét!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://beszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr951781599

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A demokrácia alkonya 2012.03.23. 08:49:52

Kedves Naplóm!Második bejegyzésemben törlesztenem kell egy tartozást: leírom az elmúlt évek történetét. Arról, hogyan ért véget Magyarországon a demokratikus Köztársaság és vette át a hatalmat Orbán diktatúrája.1990-ben kezdődött. Véget ért egy álom, m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása